ПредишенСледващото

Развъдник лабрадор ретривър valhaus valhaus

Развъдник лабрадор ретривър valhaus valhaus
Имам още от дете винаги е било едно куче: териер играчка, кръстоска между овчарка и помияр, който взех на улицата; копой, куче, Airedale. Винаги съм се интересувал от това куче: игра, ходене с тях, да се включат в обучение - те са най-добрите ми приятели!







По-късно, когато се омъжих на пазара на птиче месо видя dobermanchika, кафяв цвят, който е седнал в картонена кутия и ме погледна с окайване очи. По-късно се обадих й Беси - тя беше момиче. Тя ми донесе много радост, но на 8-годишна възраст, тя става много болна и ме остави за Rainbow Bridge. Мислех, че след толкова умен и красив Беси, аз никога няма да бъде кучета. Имам дълго време се смяташе и все още го помня с благодарност.







Лабрадор - куче за цял живот!

Донесох малко бяла топка, която по-късно се обадих на Елза. Аз никога не съм съжалявал, че съм го имал. Това беше нашето първо Лабрадор. Елза и сега по-стари и основната кучка на развъдника, сериозен, делови домакиня, грижовна майка и търпелив наставник нашите млади кучета. Това е нашата - родоначалник!

Развъдник лабрадори ValHaus (Valhaus) се намира в Урал, в село градски тип Novogorny (карта), на брега на живописното езеро Ulagach. Кучетата живеят в екологично чист район, и през повечето време в природата.







Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!