Azalea House - развъдник за развъждане на чихуахуа

Автор: Judy Howell
Дата На Създаване: 3 Юли 2021
Дата На Актуализиране: 12 Април 2024
Anonim
Azalea House - развъдник за развъждане на чихуахуа - Общество
Azalea House - развъдник за развъждане на чихуахуа - Общество

Съдържание

Със сигурност всички помнят анимационния филм за Хлапето и Карлсън. Момчето наистина искаше да му дадат куче. Ако сте изправени пред подобна ситуация и се съгласите да закупите животно, тогава трябва да се свържете с детската стая, за да си купите кученце.

В коя детска стая да кандидатствате?

Мнозина, след като са решили да имат куче като домашен любимец, първоначално са изправени пред въпроса коя порода е по-добре да изберат. За жителите на частния сектор е много по-лесно да направят избор, защото има възможност за заграждение, отглеждащо големи породи. Но щастливите собственици на апартаменти са много по-трудни. Имаме нужда от малко закрито куче, което да може да спи спокойно на леглото и което е по-лесно да се поддържа (мие, разхожда).

Ако изборът е направен и решите да вземете вкъщи чихуахуа, тогава трябва да обърнете внимание на „Azalea House“ - разсадник, специализиран в отглеждането на високопородни чихуахуа. Тази институция започна своята дейност през 2005 г., разбирате ли, терминът е доста голям. Това е показател за ефективната работа на детската стая. Развъдник за чихуахуа в Твер "Domik Azalea" се занимава с развъждане на кученца само от чуждестранни родители. Родословието на вашия домашен любимец ще включва шампионите на САЩ и Мексико с гръмки имена и победи на изложения.



За развъдника "Къща на Азалия"

Имате ли нужда от чихуахуа? Развъдникът "Домик Азалей" (Твер) се утвърди като един от най-добрите в града. Има много награди, награди, добри и топли отзиви от благодарни купувачи. На това място работи екип от истински професионалисти. За тях кученцата са въпрос на живот. Струва си да се отбележи, че "Domik Azalea" е детска стая, отзивите за която са се разпространили в цялата страна и всички те са само положителни. Това място е популярно и извън Твер. Хора от различни градове следват учениците в къщата, като предварително са резервирали кученце.

Защо да вземете кученце от развъдник?

След като сте решили да доведете друг гост в къщата - куче, струва си да приемете факта, че не се взима временна играчка, а живо същество, малко дете, което ще трябва да се гледа много. Основният проблем, с който се сблъскват собствениците на сладко кученце, е нощното виене, много локви и дори купища по пода. Съответно започват спорове: чието куче, кого да чисти, кой да разхожда и възпитава. Това може да се избегне, като се вземе куче от развъдник. "Къщата на Азалия" е развъдник за чихуахуа, от който ще вземете абсолютно образовано кученце. От самата пелена, така да се каже, животното преминава курсове за професионално обучение.



„Къщата на Азалия“ е развъдник, в който кученцата се учат да ходят до памперса, до подноса, на улицата, когато е необходимо. Кучетата знаят как да поискат да използват тоалетната, нощем са напълно спокойни, играят само с играчките си - това е категоричен плюс. Прибирайки се от работа, няма да откриете изгризани обувки, които сте забравили да приберете, и развалени мебели, които толкова обичат отегчените хапки. Също така си струва да се отбележи, че кученцата са ваксинирани в развъдника, те ще имат свой собствен истински паспорт и родословие. С тези документи ще можете да заведете домашния си любимец на изложби и състезания, да получите медали и грамоти. В бъдеще, ако бъде решено да доведете домашен любимец или домашен любимец с противоположния пол, който да добавите към семейството, тогава цената на потомството на куче с добро родословие ще бъде значително по-висока от тази на обикновените чихуахуа.


Какви кученца чихуахуа се предлагат в Azalea House?

"Domik Azalea" - развъдник, който представя много кученца от чихуахуа с разнообразни цветове, от прости до елитни и редки. Тук ще намерите тигър, люляк, шоколадово бяло, синьо и кафяво и сини красиви чихуахуа. Можете също така да изберете дългокосместо или гладкокосместо куче. Размерите на кученцата също са различни: мини, малки стандартни, стандартни. Предлагат се кучета от всякакъв клас - порода, изложба и клас домашни любимци. Естествено, цветът, размерът и класът пряко ще повлияят на цената на домашния любимец. Всеки с голямо разнообразие от предпочитания и размери на портфейла може да си позволи да купи кученце в „Къщата на Азалия“.


Родителски проблеми

Е, това е всичко, дългоочакваното куче най-накрая си е у дома. Първоначално всичко може да се окаже добре: пълно взаимно разбиране и любов. „Къщата на Азалия“, развъдникът, в който сте придобили приятеля си, сложи в ръцете ви добре отгледано куче. Трябва да се разбере, че професионалистите са били ангажирани с него и след като влезе в къщата ви, с течение на времето животното може да „се провали“. Това заплашва с денонощно лаене, което несъмнено ще привлече гнева на съседите и може да ви доведе до нервен тик. За да избегнете проблеми с възпитанието, моля, обърнете внимание, че „Къщата на Азалия“ предлага допълнителна подкрепа и помощ в обучението на животното. Всяко куче, независимо от размера и класа, изисква образование. Препоръчително е професионалист да направи това. Ето защо, оставяйки развъдника с кученце на ръце, не бързайте да изхвърляте визитката на „Azalea House“, като се има предвид, че координатите му никога няма да бъдат полезни. В допълнение към помощта в обучението, можете да се свържете с развъдника за съвет относно храненето на кучето, здравето му. Персоналът ще се радва да ви посъветва и помогне.

Къде е Къщата на Азалия?

"Домик Азалей" е детска стая, разположена в зоната на екологичен комфорт в селска къща в Твер. Кученцата се отглеждат на красиво място, недалеч от езерото. Точният адрес: улица Киселевская, къща 60. Детската стая може да се свърже по телефона и по имейл. Поканени сте да изберете кученце на официалния уебсайт или като пристигнете директно в Къщата на Азалия. Ако сте от друг регион или град, тогава няма нужда да отседнете в хотела, защото на територията на детската стая има къща за гости. Тук можете спокойно да седнете и да се насладите на чистия въздух, да се разходите край езерото, бавно да вземете самото куче за себе си.

Хората, които вече са си купили кученце в „Къщата на Азалия“, оставят най-прекрасните отзиви, говорейки за качеството на обслужване и правилното образование на домашните любимци.